Stemcoach

Als stemcoach focus ik op gezondheid van de stem. Een stem die gezond is klinkt goed, heeft potentie zich te ontwikkelen en brengt vreugde aan zanger en toehoorder, op wel niveau dan ook.

‘Gezond’ mag je lezen als ontspannen, veerkrachtig, vrij. Werken aan de stem is werken aan jezelf en andersom. Mijn aanpak is met name geschikt voor mensen die de diepte in durven en kan soms confronterend zijn.

Loop je met stemproblemen of andere blokkades die je spreken of zingen belemmeren? Of heb je ervaring maar lukt het niet een vervolgstap te zetten? Laten we er samen naar kijken. Het antwoord zit meestal van binnen.

Ik bied coachingssessies aan in reguliere en verkorte vorm. Je keus kan bijvoorbeeld afhangen van je eigen agenda, lesbehoefte, leervraag en de mate waarin je zelfstandig kan oefenen tussen de lessen door. Standaard les met een andere zanger/zangeres? Ook daarvoor bied ik mogelijkheden.

Koren of koorgroepen kunnen bij mij terecht voor workshops en stemvormingstrajecten. Met eenvoudige en direct inzetbare aanwijzingen en oefeningen geef ik jullie middelen in handen door te groeien en oude patronen te doorbreken.